Verkoop nu je huis via je eigen gepersonaliseerde website
Huizenportaal.be
Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Activiteit

Een vastgoedmakelaar is een door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars erkende vastgoedprofessional die zijn beroep uitoefent volgens deontologische principes. De diensten die huizenportaal.be aanbiedt vallen echter niet onder de dienstverlening van een vastgoedprofessional, maar stellen een vastgoedeigenaar in staat om zelf promotie te voeren voor hun vastgoed. De bepalende activiteit voor de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of overdracht van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen blijven de verantwoordelijkheid van de vastgoedeigenaar zelf.

Beschikbaarheid

Huizenportaal.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel storingen, fouten of tijdelijke onbeschikbaarheid in de elektronische publicatie van de vastgoedwebsites. Indien dergelijke zaken zich voordoen is het steeds mogelijk om contact op te nemen met support@huizenportaal.be.

Publicaties

Huizenportaal.be is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden in de informatie die verstrekt werden door de opdrachtgever. Indien bepaalde informatie leidt tot discussie of aanstootgevend is kunnen jullie steeds contact opnemen via support@huizenportaal.be.